

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Временно затворени са 5 обекта във Варна, Враца, Кюстендил и София
Това означава, че вредните бактерии могат да попаднат върху чисти съдове, работни повърхности или готови ястия, докато измивате тези продукти
Целта на държавата с тези проверки е да се изясни точният механизъм на ценнообразуване и да видим защо при 1 лв. сурово мляко го купуваме 3,5 лв. в магазина
Най-добрата диета включва дреболии, риба, яйца
Отнесе солена глоба и се върна обратно у дома
Пилешкото месо и каймата също са поскъпнали доста
Само за ценители
Те могат да бъдат основен източник на замърсяване на хранителните продукти в кухнята
Всичко опира до калории, баланс и подходящо време
Необходимо е да се избягва консумацията на сурово или недостатъчно обработено свинско месо